archief
contact
+31 6 53239630

Femke Venhuizen wint Z2 in Zeijen

Zeijen | STEGEN.NET

Femke Fenhuizen was zondag de winnaar van de Z2-dressuur in manege Rosworld in Zeijen. Met haar ervaren vos Nobility (v. Contango) nam ze met 227 punten duidelijk afstand van de concurrentie.

Ellen Wynia behaalde met R.Quincy 206 punten in de Z2. ©Steven Stegen
Ellen Wynia behaalde met R.Quincy 206 punten in de Z2. ©Steven Stegen

De proef van Venhuizen had misschien iets flitsender gekund, maar de combinatie van LR Noordenveld toonde wel aan de oefeningen goed te beheersen. De score van 227 punten mocht er dan ook zeker zijn.

De tweede plaats ging naar Jessica Mom, eveneens van LR Noordenveld. Zij werd met Vledder (v. Obelisk) beloond met een score van 216. Marloes Hingstman van de LR Roden eindigde op de derde plaats met Taydora (v. Houston) met 211. Net buiten de prijzen viel de als vierde geëindigde Laura Zwart met Sophie (210 punten).

Eerder op de dag grossierde Laura Zwart in de Z1 wel in de prijzen. De amazone uit Oosterwolde won de rubriek met Opium. Ze behaalde 204 punten en was daarmee de enige deelnemer die een winstpunt in de wacht sleepte. Met haar andere paard Verdine eindigde Zwart op de tweede plaats. Mariëlle Heesters schreef met de M2 op haar naam met Ultra Light (v. Olivi) met een resultaat van 185 punten.

NHP

Total
0
Shares
1 comment
  1. Prima prestatie Femke in Zeijen,
    met hoofd en schoft afstand nemen is een opmerkelijk resultaat. Op naar de ZZ licht.
    Proficiat !!!
    Loes, Gerard en Pauline

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
0
Share