archief
contact
+31 6 53239630

NIC Zuidlaren verder zonder BCM

ZUIDLAREN – BCM uit Eindhoven stopt met de organisatie van het NIC Zuidlaren. Dat meldt RTV Drenthe. Toch gaat het evenement volgens de regionale zender wel door. Het bestuur gaat de 55e editie zelf organiseren.

Voorzitter Max Becherer van het NIC.
Voorzitter Max Becherer van het NIC.

Volgens BCM lopen de kosten van het NIC op, gaan de inkomsten achteruit en is er door de recessie geen uitzicht op verbetering. Het bestuur van het NIC is pijnlijk verrast door het besluit van BCM, maar verzekert dat het evenement doorgaat. Het bestuur zegt het NIC nu zelf te gaan organiseren.

In maart dit jaar werd al duidelijk dat het organiseren van de 55e editie geen gemakkelijke klus zou worden. Vorig jaar draaide NIC Zuidlaren met verlies en ook haakten Audi en Essent af als sponsors. NIC is het oudste indoor van ons land.

NHP

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel