Eigenaren Guldenberg twijfelen aan integriteit advocaat KWPN

Eigenaren Guldenberg twijfelen aan integriteit advocaat KWPN

23 september 2009 17:47 Uit Door Steven Stegen
Deel dit met je vrienden

VUGHT – De advocaat van het KWPN moet op 28 oktober voor de Raad van Discipline in Amsterdam verschijnen. De advocaat, mr. F.C. Kollen, is gedaagd door de familie Van Hoek uit Vught. Volgens de eigenaren van de veelbesproken hengst Guldenberg is er gerede twijfel over de geloofwaardigheid van het stamboek en de integriteit van de advocaat.

Volgens het echtpaar Van Hoek blijft Kollen er bij dat bij Guldenberg in 1991 doping is aangetroffen. En dat terwijl een door beide partijen geaccepteerd onafhankelijk deskundige heeft geconcludeerd dat er geen doping bij de hengst is aangetoond. ,,Aan de dopingschandpaal genageld worden is erg. Sinds 1991 als dopingzondaar te kijk gezet zijn vanwege beweerd gebruik van doping, is veel erger”, aldus het echtpaar Van Hoek, dat al jaren in conflict is met het KWPN.

Stegen.net