Floor Vos maakt succesvolle rentree met Tornaxs

Share
  • 11 oktober 2009 16:08

door: redactie, 11 oktober 2009 16:08

Wilmer Lanning met Tyrone. ©Roos Meertens

Wilmer Lanning met Tyrone. ©Roos Meertens

ASSEN – Floor Vos heeft tijdens de ZZGP-wedstrijd bij de Sunrise Stables een mooie rentree gemaakt met Tornaxs. De Drentse combinatie won de proef voor Young Riders met 65 procent. In de ZZ-zwaar deden Adelinde Cornelissen en Wilmer Lanning het opvallend goed.

Voor Floor Vos was het al weer een tijdje geleden dat ze met Tornaxs in de baan verscheen. Ze had onenigheid met de eigenaar Jacob Pepping en er volgde een rechtzaak. Na uitspraak van de rechter moesten de partijen met elkaar verder en in Assen bewees Floor Vos dat ze Tornaxs weer richting het oude niveau weet te krijgen. De combinatie liep flink uit op de concurrentie. Marloes Oosterhof stuurde Ravelaire op ruim zes procent achterstand naar de tweede plaats.

In de ZZ-Zwaar wisselden Wilmer Lanning en Adelinde Cornelissen stuivertje. De eerste proef kwam op naam van Wilmer Lanning met Tyrone, terwijl hij tweede werd met Tuur. In de tweede proef won Adelinde Cornelissen met Vivace de Jeu, gevolgd door Corien IJspeerd. In de ZZ-Licht wonnen Sandra de Kort en Ilona Bax.

Stegen.net