archief
contact
+31 6 53239630

Gerco Schröder blijft in win­ning mood

WIERDEN — Gerco Schröder heeft vrij­dag tij­dens Indoor Wierden ook de tweede kwa­li­fi­ca­tie voor de Grote Prijs gewon­nen. De rui­ter uit Tubbergen zege­vierde op de rug van de tien­ja­rige mer­rie Eurocommerce Top Secret, die pas twee weken in z’n bezit is. Ook de eer­ste kwa­li­fi­ca­tie had hij een dag eer­der al op zijn naam geschre­ven met Eurocommerce Baltimore.

De Zweedse Marlin Parmler werd op ruim 1,2 seconde tweede met Simone. Tom Brinkman maakte het suc­ces voor Stal Eurocommerce com­pleet met de derde plaats op Tobalio. Gert-Jan Bruggink, die in Wierden een patent heeft op vierde plaat­sen, finishte nu op die posi­tie met zijn her­stelde top­per Primeval Wings. Judith Vetker bezorgde het thuis­pu­bliek ple­zier met de vijfde plaats op Vida Loca.
 
Sjaak Sleiderink

Het jacht­sprin­gen in groep 3 van de klasse Z tij­dens Indoor Wierden ging vrij­dag uit­ein­de­lijk naar Sjaak Sleiderink en BMC Take it Easy la Silla. Op twee­hon­derd­ste tel volgde Frank Posmus met Deen’s Venjolie DN. Op zijn beurt hield Posmus die piep­kleine marge over op num­mer drie Kirsten Rikkert met Unlimited RAG (50,79).

In groep 2 bewees Anna-Liza Makkinga eens te meer een voor­tref­fe­lijk ama­zone te zijn. Met haar paar­den Wembley en Virgil liet ze de con­cur­ren­tie kans­loos voor de eer­ste en tweede prijs.

Robert Vos was vrij­dag met Tornike de snel­ste in het par­cours van het 1,35-springen. Gerco Schröder kwam met Eurocommerce London bijna acht­tiende seconde tekort tegen de Eschruiter uit Wierden. Kevin Olsmeijer was met Viceroy T goed voor de derde plaats. Achter hem ein­dig­den Rob Scherphof met Val d’Isere en Pascale Pfeiffer met Taloubet.

Stegen.net
gerelateerde berichten
Total
0
Share