Gerco Schröder wint eerste kwalificatie Indoor Wierden

Gerco Schröder wint eerste kwalificatie Indoor Wierden

6 november 2009 09:10 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

WIERDEN – Gerco Schröder won in een zeer snelle tijd de eerste kwalificatie voor de Grote Prijs van Wierden met Eurocommerce Baltimore. Hij had slechts 29.96 seconden nodig om het barrageparcours af te leggen.

Lange tijd stond zijn broer Ben op de tweede plek, maar uiteindelijk moest Ben Schröder genoegen nemen met plaats vijf. De tweede plaats ging naar de Franse Robin Gregory met La Bomba (30.58sec). Plaats drie was er voor Wiljan Laarakkers met Campari (31.51sec), gevolgd door Annet Willems met Nirvana.

Voor deze kwalificatie had parcoursbouwer Marinus Vos een pittige, maar faire proef gebouwd. De redelijk open rode muur, die als laatste sprong genomen moest worden, bleek voor velen een lastige opgave. Een goede oefening want deze muur wordt ook in de Grote Prijs opgenomen in het parcours.

Stegen.net