archief
contact
+31 6 53239630

Gerco Schröder wint eer­ste kwa­li­fi­ca­tie Indoor Wierden

WIERDEN — Gerco Schröder won in een zeer snelle tijd de eer­ste kwa­li­fi­ca­tie voor de Grote Prijs van Wierden met Eurocommerce Baltimore. Hij had slechts 29.96 secon­den nodig om het bar­ra­ge­par­cours af te leggen. 

Lange tijd stond zijn broer Ben op de tweede plek, maar uit­ein­de­lijk moest Ben Schröder genoe­gen nemen met plaats vijf. De tweede plaats ging naar de Franse Robin Gregory met La Bomba (30.58sec). Plaats drie was er voor Wiljan Laarakkers met Campari (31.51sec), gevolgd door Annet Willems met Nirvana.

Voor deze kwa­li­fi­ca­tie had par­cours­bou­wer Marinus Vos een pit­tige, maar faire proef gebouwd. De rede­lijk open rode muur, die als laat­ste sprong geno­men moest wor­den, bleek voor velen een las­tige opgave. Een goede oefe­ning want deze muur wordt ook in de Grote Prijs opge­no­men in het parcours.

Stegen.net
gerelateerde berichten
Total
0
Share