Dubbel succes voor Jarmilla Peterson

Share
  • 27 november 2010 17:09

door: redactie, 27 november 2010 17:09

VLAGTWEDDE – Met een spetterende showavond en spannende finales is het vorig weekend de vierde editie van de Dressuur Competitie Vlagtwedde (DCV) afgesloten. In de Z2-klasse won Jarmilla Peterson voor de derde keer op rij de competitie. Ze deed dat met Don Chello.

Jarmilla Peterson won de twee zwaarste rubrieken in Vlagtwedde.

Voor de amazone en instructrice uit Wedde was dit niet het enige succes, want Jarmilla Peterson wist ook de Z1 te winnen met haar paard Woody. Daarmee kwam ze op een totaal aan prijzengeld van 450 euro, plus nog twee mooie dekens en waardebonnen. Hilda Luiten-Willems (met Venice) mocht de eerste prijs van het M2 op haar naam schrijven. Nadine Veldhuis (Varlos Carlos) mocht dit doen in het M1, Mathilde Sehlmeier (Bacardi) in het L2, Esther Coenraadts (Santo’s Burberry) in het L1 en Daniëlle Bos (Bredero) schreef de klasse B op haar naam.

Stegen.net