Twee balken voor Albert Zoer en Okidoki

Twee balken voor Albert Zoer en Okidoki

15 november 2009 11:57 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

DOHA – Springruiter Albert Zoer heeft niet kunnen uitblinken in de finale van de Global Champions Tour. De ruiter uit Echten eindigde zaterdag in de lucratieve wedstrijd in Doha als elfde met zijn paard Okidoki. Zoer maakte in de eerste rondgang twee fouten (8 strafpunten), waardoor hij de barrage miste.

De hoofdprijs was voor de Fransman Michel Robert. De 60-jarige veteraan bleef in de barrage foutloos op de rug van Kellemoi de Pepita en mocht 300.000 euro in ontvangst nemen. Nederbelg Jos Lansink liet met Valentina van ‘t Heike eveneens alle balken liggen, maar was een fractie langzamer dan Robert. De derde plaats was voor de Braziliaan Alvaro de Miranda (AD Picolien Zeldenrust).

Stegen.net