BMC hoofdsponsor Jumping Indoor Zuidlaren

Share
  • 8 december 2009 22:54

door: redactie, 8 december 2009 22:54

ZUIDLAREN – Jumping Indoor Zuidlaren, dat van 9 tot en met 14 februari in de Prins Bernhardhoeve wordt gehoude,n heeft een hoofdsponsor gevonden. Het gaat om het adviesburo BMC.

Het bestuur van Jumping Indoor Zuidlaren.

Het bestuur van Jumping Indoor Zuidlaren.

Met de komst van dit bedrijf naar de Prins Bernhardhoeve kan Zuidlaren zijn vooraanstaande plaats in de wereld van de paardensport behouden. Dat was ook een zwaarwegende reden voor BMC, een grote speler op de markt van adviesmanagement, om het evenement van een financieel fundament te voorzien. Bestuursvoorzitter Albert Jansen vindt dat Zuidlaren als gerenommeerd paardendorp een groot evenement verdient. Dan ligt een groots concours hippique voor de hand, aldus Jansen. ,,De paardensport is onlosmakelijk met Zuidlaren verbonden en dat moet ook zo blijven. Het is een van de gezelligste concoursen in Nederland met altijd volle tribunes en duizenden enthousiaste toeschouwers. Daarom verbinden we dan ook graag onze naam als hoofdsponsor aan dit evenement. Het wordt weer een groot succes, daar ben ik van overtuigd.“

Voor PBhoeve exploitant John Franke, die zijn nek heeft uitgestoken om het aloude concours in het Drentse brinkdorp te continueren, is BMC een lot uit de loterij. ,,Daaruit blijkt dat men vertrouwen heeft in ons concours. Dat streelt natuurlijk, zeker in een tijd waarin het vinden van sponsors niet eenvoudig is. Met BMC hebben we de nodige financiële armslag gekregen om Zuidlaren op de hippische kalender te blijven houden. En inmiddels hebben we ook uitzicht op meer sponsors. Het ziet er allemaal heel goed uit. Deze week ronden we de gesprekken met nog twee grote sponsors af, waarna we het definitieve startsein voor Jumping Indoor Zuidlaren 2010 kunnen geven.”

Stegen.net