archief
contact
+31 6 53239630

Billy Twomey op herha­ling tijdens Jumping Amsterdam

AMSTERDAM | STEGEN.NET
Billy Twomey ging zondag op herha­ling als winnaar van de Grote prijs tijdens Jumping Amsterdam. De Ierse ruiter zege­vier­de met Je t’ai­me Flamenco en verdien­de 22.500 euro. Michael Greeve werd fraai twee­de. De ruiter van Stal Heins kwam in actie met Ronaldo.

Billy Twomey Jumping Amsterdam
Billy Twomey was met Je t’ai­me Flamenco Michael Greeve te snel af.

Voor Michael Greeve bete­ken­de dit opnieuw een prima klas­se­ring met Ronaldo, nadat het Drentse duo okto­ber vorig jaar al de Grote Prijs won van het NIC Assen. Greeve kwam na Marc Houtzager als twee­de de ring in, bleef fout­loos en zette een scher­pe tijd neer. Samantha McIntosh, Henk van de Pol en Robert Whitaker beten hun tanden stuk op Greeve’s 37,88, maar Twomey slaag­de wel; hij snel­de naar 36,82.

Opmerkelijk was de strui­kel­par­tij van Marc Houtzagers paard Opium. Het dier gooi­de na een fout­lo­ze rit zijn achter­be­nen in de lucht, verloor het even­wicht en kwam ten val. Houtzager bleef ongedeerd.

gerelateerde berichten
Total
0
Share