Jarmilla Peterson gehuldigd door Driesporenruiters

Share
  • 3 maart 2010 14:25

door: redactie, 3 maart 2010 14:25

ONSTWEDDE – Dressuuramazone Jarmilla Peterson is het afgelopen weekend in het zonnetje gezet door haar clubleden van de PSV De Driesporen. In de manege werden de twee behaalde provinciale titels op passende wijze gevierd.

Jarmilla Peterson krijgt een bloemetje van oud-voorzitter Eric Trijbels.

Peterson, die ook instructrice is bij de club, had het feestje te danken aan het feit dat ze met Don Chello kampioen werd in de Z2 en bovendien met Woody de Groningse titel pakte in de M2. Oud-voorzitter Eric Trijbels, die namens het bestuur de honneurs waarnam, sprak zijn trots en waardering uit over deze mooie prestaties. Komend weekend wacht het nationale KNHS-kampioenschap in Wanroij.

Stegen.net