Home » Nederlandse springruiters zakken op wereldranglijst
springen

Nederlandse springruiters zakken op wereldranglijst

ECHTEN | STEGEN.NET

De Nederlandse springruiters zakken allemaal op de wereldranglijst. Albert Zoer die eerst op de vierde plaats stond, staat nu op de achtste plaats.Hij is momenteel nog wel de beste Nederlandse springruiter.

En ook Harrie Smolders is wat verder naar onderen gezakt.De dertigjarige springruiter uit Hooge Mierde stond eerst op de achtste plaats, maar staat nu op plaats elf. Eric van der Vleuten staat ver weg van de top. Hem vinden we pas terug op plaats eenendertig. Marcus Ehning, die onlangs de wereldbekerwinnaar werd, steeg een plekje. Hij staat nu op de tweede plaats onder de Zwitser Pius Schwizer, die nog steeds aan de leiding staat.

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net