archief
contact
+31 6 53239630

Carolein van de Plasse ZZ-kampioen op Hippiade

ERMELO – Carolein van de Plasse is zaterdag tijdens de Hippiade kampioen geworden bij het ZZ-springen. De Zeeuwse amazone eindigde met So Lovely (v. Heartbreaker) op een totaal van 1,91 strafpunten.

Maureen Bonder rijdt Zubantos naa de titel in de M. ©Roos Meertens

De reservetitel in de ZZ was voor Marcel de Boer uit Nieuwleusen. De ruiter van Ceres uit Zuidwolde had met Uloubet de Pomme na de eerste dag nog de leiding, maar maakte zaterdag in het openingsparcours een kostbare fout. Merle Tasche (La Toya) en Shanice Roozeboom volgden in het klassement.

Dennis van de Brink werd winnaar in de klasse Z. De Gelderse ruiter liet met Ultra één strafpunt noteren voor tijdsoverschrijding. Drents kampioene Maaike ten Berg-Bijlsma eindigde op de vijfde plaats met Viloma. In de klasse M zorgde Maureen Bonder voor een prachtig Noordelijk succes. De amazone uit Schoonoord werd in deze klasse kampioen met Zubantos.

Later meer…

Stegen.net

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share