Marc Houtzager toont vorm met HBC Tamino

Share
  • 13 september 2010 08:49

door: Steven Stegen, 13 september 2010 08:49

PADERBORN – Marc Houtzager is derde geworden in de Grote Prijs van Paderborn. De ruiter uit Rouveen leverde deze prestatie met HBC Tamino (v. Numero Uno).

Marc Houtzager met HBC Tamino. ©HBC Stal/Jacob Melissen

De overwinning was voor Marcus Ehning en de in prima vorm stekende Sabrina. Ehning liet zijn landgenoot Ludger Beerbaum achter zich. Daarna volgde dus Houtzager, die als enige Nederlander de barrage haalde en daarmee de juiste vorm voor de WEG in Kentucky lijkt te hebben. Tijdens de landenwedstrijd in Dublin liep Tamino ook al twee foutloze omlopen.

Albert Zoer uit Echten, die met Vigo een rubriek wist te winnen, kwam in de Grote Prijs aan de start met Uraguay (Nairobi x Colino). Zij noteerden echter in het basisparcours een springfout waardoor de combinatie als dertiende eindigde.

Stegen.net | KNHS