KWPN Drenthe organiseert clinic in Assen

KWPN Drenthe organiseert clinic in Assen

30 januari 2011 18:38 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ASSEN – De regio Drenthe van het KWPN organiseert vrijdag 25 februari haar voorlichtingsavond nieuwe stijl. In de Sunrise Stables in Assen verzorgt Stal Witte dan een uitgebreide clinic, waarbij Madeleine Witte en Emmelie Scholtens hengsten onder het zadel zullen tonen.

Het is de bedoeling dat de twee amazones onder andere Bretton Woods, Charmeur en mogelijk ook Blom’s Vontango aan het publiek zullen laten zien. Vanaf de vloer geven Nico en Jan Witte informatie. Ook komt er een stand waar fokkers met vragen terecht kunnen. De avond begint om half acht en is voor Drentse leden van het KWPN gratis toegankelijk. Per lid worden twee gratis kaarten verstrekt. Andere belangstellenden zijn ook welkom, maar betalen vijf euro.

Stegen.net