Bijscholing voor Groningse dressuurjury’s

Bijscholing voor Groningse dressuurjury’s

26 april 2011 18:28 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

TOLBERT – De KNHS regio Groningen organiseert op maandag 9 mei een bijscholingsavond voor juryleden dressuur in de klasse B tot en met Z. De bijeenkomst in de HJC-manege in Tolbert begint om 19.00 uur.

Bijscholing is belangrijk voor juryleden.

De bijscholingsavond komt op het moment dat er een maand gedraaid wordt met de nieuwe proeven. Monique Peutz en Corrie Rave verzorgen de avond voor de juryleden. Er is een theoretisch gedeelte en er is een onderdeel praktijk, waarbij een aantal combinaties een proef zal rijden. Deelname voor juryleden aan de bijscholing is niet verplicht, maar levert wel twee licentiepunten op. Jury’s die aanwezig willen zijn kunnen zich per mail melden: Koningwu@xs4all.nl

Stegen.net