archief
contact
+31 6 53239630

Matthias Rath en Totilas favoriet voor titel

BALVE – Totilas komt met zijn nieuwe Duitse ruiter Matthias Rath steeds beter uit de verf. De combinatie won vrijdag met een score van 81,021 het eerste onderdeel van het Duits kampioenschap, de Grand Prix. Bij de nationale titelstrijd werd nooit eerder een dergelijk totaal behaald.

Matthias Rath en Totilas tijdens de Grand Prix van het Duits kampioenschap.

De ruiter uit Kronberg reageerde opgetogen op dit resultaat. ,,Ik ben ook veel tevredener dan in München en Wiesbaden”, zei Rath met toch wat opluchting in zijn stem. ,,Het is natuurlijk ook pas onze derde wedstrijd en ik leer steeds nieuwe kanten van Totilas kennen.” Een paar foutjes zaten er wel in de proef, zoals in de eners. ,,Die fouten waren mijn schuld”,erkende de 26-jarige Matthias Rath.

De tweede plaats ging in het eerste onderdeel naar Isabell Werth met El Santo. De combinatie uit Rheinberg behaalde 79,574%. De Grand Prix trok met 500 belangstellenden duidelijk minder publiek dan was verwacht.

Stegen.net | DPA

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share