Kerstshows in maneges Dalen en Bronneger

Share
  • 3 december 2011 15:36

door: redactie, 3 december 2011 15:36

DALEN/BRONNEGER
Met december op de kalender komen de kerstshows er ook weer aan. Zowel in de manege in Dalen als die van Bronneger kunnen de liefhebbers terecht. De kerstshow in Dalen is op 17 december (19.30) en die in Bronneger op 10 en 17 december (19.00).

Beeld van de kerstshow van 2009 in Bronneger. ©Steven Stegen

De kerstshow bij de Grootveldruiters heeft als thema ‘Horses got talent’, gebaseerd op de populaire TV-show Holland’s got talent van RTL4. Naast shownummers van de eigen leden met carrousel, springen, mennen en voltige geeft Chawwa Visser met haar Lusitano-hengst Quilo acte de présence. Quilo kent oefeningen zoals piaffe, passage en appuyeren. Ook is er in Dalen een afterparty.

Bronneger

De kerstshow in Bronneger is inmiddels een begrip. Het evenement is dit jaar voor de 34e keer! Evenals alle voorgaande jaren zijn er weer veel  ruiters, menners, voltigeurs en vrijwilligers  van rijvereniging “De Hondsrug” die zich volledig inzetten voor deze jaarlijkse show. In deze show komen meerdere facetten van de paardensport aan bod en kan het publiek genieten van dressuur, springen, voltigeren, mennen en dans. Ook wordt de humor in de show niet vergeten. In totaal doen er zo’n 150 mensen aan de show mee.
[Stegen.net]