archief
contact
+31 6 53239630

Top 10-finale voor Billy Twomey

Billy Twomey rijdt Tinka’s Serenade naar de overwinning.

PARIJS
De Ierse springruiter Billy Twomey heeft tijdens de Gucci Masters in Parijs de lucratieve finale van de IJRC Top 10 gewonnen. In dit onderonsje met de beste ruiters van 2011 was Twomey met Tinka’s Serenade de snelste foutloze combinatie in twee manches. Dat leverde hem 50.000 euro op en een prijzig horloge van sponsor Rolex.

Billy Twomey rijdt Tinka's Serenade naar de overwinning.

Twomey bleef olympisch kampioen Eric Lamaze minder dan een kwart seconde voor. De Canadees bereed Coriana van Klapscheut, de Belgische merrie die zijn plotseling overleden Nederlandse hengst Hickstead moet doen vergeten. Edwina Alexander, de Australische echtgenote van Jan Tops, eindigde met haar jonge KWPN’er Vleut als vierde achter de Duitser Ludger Beerbaum, die met Gotha aan de start kwam. Volgend jaar wordt de top-10-finale in Genève verreden.
[Stegen.net]

Uitslag:

1. Billy Twomey (IRL), Tinka’s Serenade
2. Eric Lamaze (CAN), Coriana Van Klapscheut
3. Ludger Beerbaum (GER), Gotha FRH
4. Edwina Tops-Alexander (AUS), Vleut
5. Rolf-Goran Bengtsson (SWE), Ninja La Silla
6. Pius Schwizer (SUI), Verdi III
7. Denis Lynch (IRL), Abbervail Van Het Dingeshof
8. Simon Delestre (FRA), Napoli Du Ry
9. Beezie Madden (USA), Cortes C
10. Kevin Staut (FRA), Le Prestige St Lois de Hus

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel