Dennis van den Brink begint sterk in Drachten

Dennis van den Brink begint sterk in Drachten

13 januari 2012 17:11 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

DRACHTEN
Dennis van den Brink uit Nijkerk kende donderdag een voortreffelijke start van het internationaal tweesterren concours op ICNN Drachten. Hij won twee van de drie proeven.

Dennis van den Brink met Royal Queen. ©Digishots

Zijn eerste overwinning boekte hij in 1.40 met Royal Queen (v. Nassau). Daarna voegde hij er een zege aan toe in de 1.45 met Royal Dream (v. Indoctro). Marianne Boerema uit Tolbert was ook uiterst tevreden met twee derde prijzen met Wakey Wakey (v. Gentleman) op 1.35m niveau en met Divoza Horseworld Nizarmo (v. Landwind II B) in het 1.40m.

Opvallend goed presteerden de KWPN-goedgekeurde hengsten op het hoogste niveau. Zo werd Warrant TN (v. Numero Uno) vierde onder Henk van de Pol en volgde Vaillant (v. For Pleasure) als vijfde met Sander Geerink.
[Stegen.net]