archief
contact
+31 6 53239630

Jessica Kürten pakt hoofdprijs Jumping Amsterdam

AMSTERDAM
Jessica Kürten heeft zondagmiddag de Grote Prijs van Jumping Amsterdam gewonnen. De Ierse amazone was met haar paard Vincente (v. Oklund) de beste van negen deelnemers in de barrage. Gerco Schröder werd op minimale afstand tweede met Eurocommerce California.

Jessica Kürten met de KWPN'er Vincente.

Kürten zette een fourloze barragerit neer in 34.76 en dat was snel genoeg om de hoofdprijs van 24.750 euro veilig te stellen. Gerco Schröder kwam met zijn schimmel California tot een tijd van 34.79. De Zwitser Steve Guerdat werd derde met Jalisca Solier.

Jeroen Dubbeldam nam met BMC Utascha SFN de achtste plaats in. De ruiter uit Weerselo begint steeds meer een combinatie te vormen met de merrie van het springpaardenfonds. In de barrage reed Dubbeldam niet voluit en liep hij een springfout op. Nathalie van der Mei werd tiende met Eurocommerce Vingino; de amazone uit Makkinga liep in het basisparcours één strafpunt op voor het overschrijden van de tijd. Van der Mei gebruikte vijf honderdste van een seconde te veel.   later meer…
[Stegen.net]

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share