Steeds meer topruiters melden zich voor NIC Assen

  • 29 september 2012 12:37
door: redactie, 29 september 2012 12:37

ASSEN
Het deelnemersveld voor het NIC Assen begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat eerder al duidelijk werd dat onder andere Jur Vrieling, Ludo Philippaerts en Britten John en Robert Whitaker naar Assen komen is nu ook Katharina Offel toegevoegd aan de lijst.

De 35-jarige Offel is Duitse, maar rijdt al een aantal jaren voor de Oekraïne. Voor dat land kwam Offel ook uit op de Olympische spelen. Naast deze Olympische deelneemster is ook de Ier Dermott Lennon op de deelnemerslijst van Assen bijgeschreven. Lennon, wereldkampioen in 2002, heeft een behoorlijke erelijst achter zijn naam staan en behoort nog altijd tot de betere Europese springruiters.

De piste zoals die er vorig jaar uitzag in de TT-hal. ©Steven Stegen

Het NIC Assen is van 11 tot en met 14 oktober in de TT-hal in Assen. Bijzonder is het NIC Dressuurgala op zondagavond 14 oktober, met onder andere een clinic, show en Grand Prix Kür op Muziek. Komende woensdag maakt de organisatie meer details bekend over het evenement.
[Stegen.net]