Plannen voor nieuwe menwedstrijd in Assen

Share
  • 5 maart 2009 22:00

door: redactie, 5 maart 2009 22:00

Waarschijnlijk kan er in september in Assen worden gemend.

Waarschijnlijk kan er in september in Assen worden gemend.

ASSEN – Goed nieuws voor de liefhebbers van mensport: er komt een nieuwe klasse 4 wedstrijd op de kalender. Op 12 en 13 september wordt de wedstrijd, bij voldoende belangstelling, verreden in het gloednieuwe complex van de Sunrise Stables in Assen.

Het gloednieuwe complex aan de Baggelhuizerplas begint zich steeds meer te ontwikkelen tot een Noordelijke hippische accommodatie van formaat. Er zijn nu al regelmatig dressuurwedstrijden voor de subtop en daar komt nu dus een menevenement van allure bij.

Dit tot blijdschap van de belangenvereniging mennen. ,,Er zijn de laatste tijd een aantal wedstrijden weggevallen. Daarom is dit initiatief extra welkom”, aldus voorzitter Jeroen Houterman van de BVM.

NHP