archief
contact
+31 6 53239630

Nieuwe start voor Hippisch Centrum Emmen in Erica

📌 ERICA – Het conflict tussen eigenaar Johan Velzing van het Hippisch Centrum Emmen en huurder Bert van Mispelaar is voorbij. Volgens Velzing is Van Mispelaar vertrokken en wordt er hard gewerkt aan heropening van de manege op 19 november.

📌 Erica
📝 paardensportnoord

Het conflict tussen eigenaar Johan Velzing van het Hippisch Centrum Emmen en huurder Bert van Mispelaar is voorbij. Volgens Velzing is Van Mispelaar vertrokken en wordt er hard gewerkt aan heropening van de manege op 19 november.

Het Hippisch Centrum Emmen in Erica moet weer gaan bruisen.

De eigenaar en de huurder hadden geruime tijd een conflict, waarbij de huurschuld opliep en er zelfs een executieverkoop volgde van spullen van Van Mispelaar. Velzing lijkt nu een streep onder de affaire te hebben gezet.

Hoe groot de schuld is die de huurder heeft achtergelaten wil hij niet zeggen. Velzing wil vooral vooruit kijken. ,,We maken een nieuwe start met een nieuwe huurder. Het is de bedoeling dat de manege vanaf 19 november weer gaat draaien.”


Total
0
Shares
2 comments

Comments are closed.

gerelateerde berichten
Total
0
Share