Nieuwe start voor Hippisch Centrum Emmen in Erica

Nieuwe start voor Hippisch Centrum Emmen in Erica

15 november 2012 10:56 Uit Door Steven Stegen
Deel dit met je vrienden

📌 Erica
📝 paardensportnoord

Het conflict tussen eigenaar Johan Velzing van het Hippisch Centrum Emmen en huurder Bert van Mispelaar is voorbij. Volgens Velzing is Van Mispelaar vertrokken en wordt er hard gewerkt aan heropening van de manege op 19 november.

Het Hippisch Centrum Emmen in Erica moet weer gaan bruisen.

De eigenaar en de huurder hadden geruime tijd een conflict, waarbij de huurschuld opliep en er zelfs een executieverkoop volgde van spullen van Van Mispelaar. Velzing lijkt nu een streep onder de affaire te hebben gezet.

Hoe groot de schuld is die de huurder heeft achtergelaten wil hij niet zeggen. Velzing wil vooral vooruit kijken. ,,We maken een nieuwe start met een nieuwe huurder. Het is de bedoeling dat de manege vanaf 19 november weer gaat draaien.”