Dubbele zege Jarmilla Peterson bij dressuur in Exloo

Dubbele zege Jarmilla Peterson bij dressuur in Exloo

16 december 2012 13:15 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

EXLOO
Jarmilla Peterson vierde mooie successen afgelopen vrijdag bij de dressuur in Exloo. De ambitieuze amazone uit Wedde won zowel de ZZ-licht als de Z2.

Het verschil in de ZZ-Licht was niet groot. Peterson had een geduchte concurrent aan Julia van Schaik. Die kwam met Primo tot een score van 226 punten. Peterson haalde met Don Chello één puntje meer en na daarmee mooi revanche voor de teleurstellende wedstrijd in Onstwedde. De derde plaats was voor Ina Beuving met Koopplein Valladolid. Met 225 punten wist de amazone uit Holsloot, die binnenkort in haar eigen binnenmanege hoopt te kunnen rijden, uitstekend de aansluiting te behalen.

Jarmilla Peterson met Don Chello (archief).

Ook in de Z2 ging de overwinning naar Jarmilla Peterson. De gedegen opleiding van haar paard Woody begint vruchten af te werpen. Met een score van 222 punten bleef de combinatie ruimschoots baas over Anneke Roos met Ricardo (207) en Ramona Duursma met Wodulia (206).

In de Z1 was Marjan Hooge de absolute uitschieter met Fulltime. Ze behaalde een megascore van 235 punten. Op eerbiedwaardige afstand volgde zus Janine Hooge op de tweede plaats met TT (212). Margaret Schep eindigde met Zweed als derde.