IJzersterk begin Hans Peter Minderhoud tijdens Outdoor Gelderland

Share
  • 31 mei 2013 12:35

door: redactie, 31 mei 2013 12:35

Hans Peter Minderhoud is ijzersterk begonnen op Outdoor Gelderland. De ruiter uit Harskamp won donderdag met enorme voorsprong de Prix St. Georges. Minderhoud zette met de hengst Glock’s Ziesto (v. Lancet) een indrukwekkende proef neer.

Outdoor Gelderland Hans Peter Minderhoud met Glock's Ziesto

Hans Peter Minderhoud met Glock’s Ziesto (archief).

Dat vonden ook de vijf juryleden, die het duo unaniem aan kop zetten. Minderhoud en Ziesto kwamen uit op een score van 75,053%. Daarmee staken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit. Tweede werd Michael Eilberg met Woodland Rockstar (70,026%). De derde prijs ging naar Diederik van Silfhout en de bekende merrie Anne Beth (v. Oscar), waarmee Vai Bruntink in februari 2012 nog kampioen van Groningen werd in de ZZ-Licht.