Marc Houtzager met Sterrehof’s Uppity winnaar van Championat von Hamburg

  • 9 mei 2013 23:40
door: redactie, 9 mei 2013 23:40

Marc Houtzager is donderdag winnaar geworden in het ‘Championat von Hamburg’. De 42-jarige ruiter uit Rouveen won met Sterrehof’s Uppity.

Marc Houtzager won het Championat von Hamburg.

Marc Houtzager won het Championat von Hamburg.

Houtzager reed zijn barrage in een tijd van 44,40 en bleef daarmee de Duitser Christian Ahlmann met Lorena (44,58) en diens landgenoot Thomas Voss en Carena (47,40). Jur Vrieling pakte met VDL Bubalu de vierde plaats.

Zondag wordt in Klein Flottbek de bekende derby verreden, een parcours met een lengte van 1230 meter en diverse speciale natuurlijke hindernissen. Veel topruiters vinden dat maar niks en laten daarom in Hamburg verstek gaan. Pius Schwizer won de kwalificatie voor de derby met Ylysse.