archief
contact
+31 6 53239630

Springruiters vlot door naar fina­le FEI Furusiyya Nations Cup

BARCELONA — Dankzij ster­ke fout­lo­ze optre­dens van Jur Vrieling en Maikel van der Vleuten verze­ker­de de Nederlandse equi­pe zich vrij­dag vlot­jes van deel­na­me aan de fina­le van de FEI Furusiyya Nations Cup. Die is zondag en alle teams begin­nen dan met een scho­ne lei. 
Jur Vrieling met VDL Bubalu (archief).

BARCELONA | Stegen.net
De Nederlandse spring­rui­ters hebben zich vrij­dag weten te plaat­sen voor de fina­le van de FEI Furusiyya Nations Cup die zondag in Barcelona wordt verreden.

Jur Vrieling met VDL Bubalu (archief). ©Jacob Melissen
Jur Vrieling met VDL Bubalu (archief). ©Jacob Melissen

De Nederlandse equi­pe behaal­de vijf straf­pun­ten en werd daar­mee twee­de, achter winnaar Brazilië. Jur Vrieling (VDL Bubalu) en Maikel van der Vleuten (VDL Groep Verdi) reden fout­loos, terwijl Willem Greve (Carambole) met vijf straf­pun­ten over de eind­streep kwam. Door deze goede resul­ta­ten start­te Jeroen Dubbeldam niet meer met Utascha SFN. België nam de derde plaats in met acht strafpunten.

De beste acht landen begin­nen zondag in de fina­le weer met een scho­ne lei, zodat alles nog moge­lijk is.

gerelateerde berichten
Total
0
Share