Sterk dressuurveld bij Olympia Londen

Share
  • 14 december 2014 15:09

door: redactie, 14 december 2014 15:09

De wereldbekerwedstrijd in Olympia Londen op woensdagavond 17 december kent een geweldig deelnemersveld, met voorop natuurlijk de houdster van alle wereldrecords en kampioenschapstitels Charlotte Dujardin met Valegro, die voor het eerst sinds het WK in actie komt op deze thuiswedstrijd.

Charlotte Dujardin pakte met Valegro in 2013 de overwinning in Londen.

Charlotte Dujardin pakte met Valegro in 2013 de overwinning in Londen.

Ook mentor Carl Hester presenteert voor het eerst sinds de zilveren teammedaille in Caen zijn Nip Tuck. Voor Groot-Brittanni√ę komen verder Spencer Wilton in de ring. Hij start zijn Numberto voor het eerst in een WB-wedstrijd.

Dani√ęlle Heijkoop was al van de partij in twee wereldbekerwedstrijden dit seizoen met Siro N.O.P. en ook Edward Gal met Glock‚Äôs Undercover zagen we al eerder op een WB-wedstrijd.

Voor Duitsland komen Jessica von Bredow-Werndl in de ring met Unee BB. Sönke Rothenberger met Favourit en Dorothree Schneider met Silvano 71 naar Londen. Morgan Barbançon Mestre (Spanje) is van de partij met Painted Black, evenals de Zweedse Minna Telde met Santana.

 

Dit is een extern bericht uit de rss-feed, lees het hele artikel bij : Hoefslag