Dubbele overwinning Trea Mulder bij Subtop Veendam

Dubbele overwinning Trea Mulder bij Subtop Veendam

22 april 2014 18:30 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

blokjeVEENDAM | STEGEN.NET
Trea Mulder behaalde op tweede Paasdag twee overwinningen bij de Subtop dressuur in Veendam. Ze won met Brinkhof’s Zaira zowel de Prix St. Georges als de Intermédiaire I.

Trea Mulder met Brinkhof's Zaira (archief). ©Steven Stegen

Trea Mulder behaalde met Brinkhof’s Zaira twee overwinningen.
©Steven Stegen

De Drentse combinatie won de Prix St. Georges met een score van 66,91%. Daarmee scoorde Mulder beduidend hoger dan de nummer twee, Ykje Baron met De Merksen Wybren (64,65%). In de Intermédiaire I kwamen Mulder en Zaira tot een score van 65,66%. Bij de galoponderdelen zou de combinatie volgens de jury nog meer punten kunnen scoren.

De tweede plaats in deze proef was voor Corrie Rave en haar schimmel Aragon W met 62,83%. Ook Eva van der Linde kwam met Belle Lady Texel tot een voldoende score (60,53%).

In de ZZ-zwaar was Benjamin Bakker de afgetekende winnaar. Hij zag zijn optreden met de makkelijk lopende Ulissa beloond met 70,43%. Daarmee zette de Friese kampioen Annet Koning met Sebastiaan R (63,71%) op royale achterstand. Bij de junioren was Laura Quint oppermachtig. Met KWPN-hengst Velazquez (v. Krack C) won ze de landenproef en met Winnetou Q (v. Rhodium) mocht ze zich als tweede opstellen.