CHIO Rotterdam eindigt met domper voor fotograaf Jacob Melissen

CHIO Rotterdam eindigt met domper voor fotograaf Jacob Melissen

22 juni 2014 23:42 Uit Door Steven Stegen
Deel dit met je vrienden

blokjeROTTERDAM | STEGEN.NET
Voor fotograaf Jacob Melissen uit Pesse heeft het CHIO van Rotterdam een bittere nasmaak gekregen. Melissen is beroofd van een aantal dure lenzen.

Jacob Melissen

Jacob Melissen

Het gaat om twee lenzen die ontvreemd zijn in het perscentrum van het evenement. Melissen baalt er ontzettend van, zo meldt hij op Facebook. ,,Ik wil de beunhaas die lenzen van me heeft gestolen heel feestelijk bedanken! Ik hoop dat hij of zij heel gelukkig wordt met de gratis aankoop. Ik ben op dit moment minder gelukkig. Mocht iemand iets gezien hebben laat het me weten!”

Op Facebook krijgt Jacob Melissen veel steunbetuigingen, onder andere van collegafotograaf Dirk Caremans. Die is al vier keer bestolen. ,,Het is blijkbaar heel verleidelijk om al dat professionele materiaal aan je neus te zien voorbij gaan en er zelf geen te hebben.” Melissen heeft aangifte gedaan bij de politie.