De acht leukste YouTube-kanalen voor paardenliefhebbers

Share
  • 6 juni 2019 23:54

door: redactie, 6 juni 2019 23:54

🔴 Amsterdam
De komst van het internet en social media heeft heel wat verandering in de paardenwereld teweeg gebracht. Zo kun je op het internet tal van leerzame informatie over de paardenwereld vinden. Het is zelfs mogelijk om online dressuurlessen en ruitertrainingen te volgen! Ook maken steeds meer ruiters en paardenliefhebbers video’s over hun passie op het social media-kanaal YouTube. Wij zetten de leukste YouTube-kanalen voor je op een rijtje.

1. HoefWijzer

Fenna was pas zestien toen ze haar YouTube-kanaal ‘HoefWijzer’ startte. Op dit kanaal geeft ze een kijkje in haar leven als ruiter en paardenliefhebster. In haar weekvlogs kom je alles te weten over haar paarden Noura en Moos. Ook test Fenna regelmatig producten en lifehacks in haar video’s.

Fenna van het YouTube-kanaal Hoefwijzer.

2. Paardrijden met plezier

Destiny is al haar hele leven actief in de paardenwereld en is springruiter. Op haar kanaal ‘Paardrijden met plezier’ vind je dan ook veel video’s over showjumping. Dat is echter niet alles: op Destiny’s kanaal zul je ook regelmatig grappige sketches, video’s over paardenevenementen en challenges tegenkomen.

3. Hart voor paarden

Het kanaal ‘Hart voor Paarden’ gaat over de paardenliefhebbers Tessa, Kim, Rebecca, Steef en Gina. Elke week wordt er om 10:00 een weekvlog geupload. Op dit kanaal vind je echter ook informatieve video’s. Zo kun je op dit kanaal terecht voor tips om je paard het best op de foto te zetten en voor informatie over het kopen en verkopen van een paard.

4. Paardenpraat TV

Op het kanaal ‘Paardenpraat TV’ vind je zowel video’s voor volleerde paardenexperts als video’s voor beginners. In de video’s leer je onder andere om cupcakes voor je paarden te maken en wedstrijdknotjes te maken. Ook nemen Britt en Esra je mee naar interessante evenementen.

5. Snuitable

De oprichtster van ‘Snuitable’, Romy, is een gediplomeerde paardencoach √©n jurylid. Een echte kenner dus! Romy deelt haar kennis graag in haar video’s en vertelt je alles over haar eigen paarden, Snuitje en Strootje. Ook kom je alles te weten over het belang van duurzame paardentraining. Romy uploadt regelmatig dag- en weekvlogs.

6. Keep Horsing Around

Van vlogs tot shoplogs en van informatieve video’s tot gezellige kletsvideo’s: je vindt het allemaal op het YouTube-kanaal ‘Keep Horsing Around’. Dit kanaal is vooral een aanrader voor paardenfans die een paard willen kopen: hier vertelt Kirsten je namelijk alles over!

7. Paardzoektbaas

Calijn is 19 jaar en weet alles over paarden – ze heeft er namelijk zelf maar liefst zeven! Ook werkt ze op een paardenopvang, waar mishandelde en verwaarloosde paarden en pony’s worden opgevangen en verzorgd. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje bij ‘Paardzoektbaas’!

8. Jill Huijbregts Dressagevlog

Heb je altijd al willen weten hoe het leven van een internationaal Grand Prix dressuuramazone eruit ziet? Dan is het kanaal ‘Jill Huijbregts Dressagevlog’ zeker wat voor jou. Jill geeft je een exclusief kijkje achter de schermen op grote wedstrijden, geeft trainingstips en vertelt je over haar favoriete producten.

🔴 Stegen.net | Ingezonden mededeling