archief

De acht leuk­ste YouTube-kana­len voor paardenliefhebbers

🔴 AMSTERDAM De komst van het inter­net en soci­al media heeft heel wat veran­de­ring in de paar­den­we­reld teweeg gebracht. We belich­ten acht leuke en leer­za­me YouTube-kana­len voor je. 

🔴 Amsterdam
De komst van het inter­net en soci­al media heeft heel wat veran­de­ring in de paar­den­we­reld teweeg gebracht. Zo kun je op het inter­net tal van leer­za­me infor­ma­tie over de paar­den­we­reld vinden. Het is zelfs moge­lijk om onli­ne dres­suur­les­sen en ruiter­trai­nin­gen te volgen! Ook maken steeds meer ruiters en paar­den­lief­heb­bers video’s over hun passie op het soci­al media-kanaal YouTube. Wij zetten de leuk­ste YouTube-kana­len voor je op een rijtje. 

1. HoefWijzer

Fenna was pas zestien toen ze haar YouTube-kanaal ‘HoefWijzer’ start­te. Op dit kanaal geeft ze een kijk­je in haar leven als ruiter en paar­den­lief­heb­ster. In haar week­vlogs kom je alles te weten over haar paar­den Noura en Moos. Ook test Fenna regel­ma­tig produc­ten en life­hacks in haar video’s.

Fenna van het YouTube-kanaal Hoefwijzer.

2. Paardrijden met plezier

Destiny is al haar hele leven actief in de paar­den­we­reld en is spring­rui­ter. Op haar kanaal ‘Paardrijden met plezier’ vind je dan ook veel video’s over showjum­ping. Dat is echter niet alles: op Destiny’s kanaal zul je ook regel­ma­tig grap­pi­ge sket­ches, video’s over paar­de­n­e­ve­ne­men­ten en chal­len­ges tegenkomen. 

3. Hart voor paarden

Het kanaal ‘Hart voor Paarden’ gaat over de paar­den­lief­heb­bers Tessa, Kim, Rebecca, Steef en Gina. Elke week wordt er om 10:00 een week­vlog geupload. Op dit kanaal vind je echter ook infor­ma­tie­ve video’s. Zo kun je op dit kanaal terecht voor tips om je paard het best op de foto te zetten en voor infor­ma­tie over het kopen en verko­pen van een paard.

4. Paardenpraat TV

Op het kanaal ‘Paardenpraat TV’ vind je zowel video’s voor volleer­de paar­den­ex­perts als video’s voor begin­ners. In de video’s leer je onder ande­re om cupca­kes voor je paar­den te maken en wedstrijd­knot­jes te maken. Ook nemen Britt en Esra je mee naar inte­res­san­te evenementen.

5. Snuitable

De opricht­ster van ‘Snuitable’, Romy, is een gedi­plo­meer­de paar­den­coach én jury­lid. Een echte kenner dus! Romy deelt haar kennis graag in haar video’s en vertelt je alles over haar eigen paar­den, Snuitje en Strootje. Ook kom je alles te weten over het belang van duur­za­me paar­den­trai­ning. Romy uplo­adt regel­ma­tig dag- en weekvlogs. 

6. Keep Horsing Around

Van vlogs tot shop­logs en van infor­ma­tie­ve video’s tot gezel­li­ge klets­vi­deo’s: je vindt het alle­maal op het YouTube-kanaal ‘Keep Horsing Around’. Dit kanaal is voor­al een aanra­der voor paar­den­fans die een paard willen kopen: hier vertelt Kirsten je name­lijk alles over!

7. Paardzoektbaas

Calijn is 19 jaar en weet alles over paar­den — ze heeft er name­lijk zelf maar liefst zeven! Ook werkt ze op een paar­den­op­vang, waar mishan­del­de en verwaar­loos­de paar­den en pony’s worden opge­van­gen en verzorgd. Ben je nieuws­gie­rig gewor­den? Neem dan snel een kijk­je bij ‘Paardzoektbaas’!

8. Jill Huijbregts Dressagevlog

Heb je altijd al willen weten hoe het leven van een inter­na­ti­o­naal Grand Prix dres­suur­ama­zo­ne eruit ziet? Dan is het kanaal ‘Jill Huijbregts Dressagevlog’ zeker wat voor jou. Jill geeft je een exclu­sief kijk­je achter de scher­men op grote wedstrij­den, geeft trai­nings­tips en vertelt je over haar favo­rie­te producten. 

🔴 Stegen.net | Ingezonden mededeling
gerelateerde berichten
Total
2
Share