Vierde plaats voor Laurens van Lieren bij ICNN Drachten

Share
  • 10 januari 2015 08:24

door: redactie, 10 januari 2015 08:24

blokjeDRACHTEN | STEGEN.NET
ICNN Drachten is wat internationale dressuursport betreft uit de startblokken. Vrijdag kwamen de dressuurruiters voor het eerst in de piste maar de Nederlanders moeten er nog wat in komen op Grand Prix niveau. Beste Nederlander in de Grand Prix was Laurens van Lieren met Ulysses la Haya (v. Gribaldi), die op 69,68% en de vierde plaats uitkwam.

Laurens van Lieren werd met Ulysses la Haya vierde in de Grand Prix tijdens ICNN Drachten.

Laurens van Lieren werd met Ulysses la Haya vierde in de Grand Prix tijdens ICNN Drachten (archief).

Winnares was de Deense Rikke Svane met Finckenstein TSF (v. Latimer) met 71,02%. Patrick van der Meer nam de zesde plaats in met zijn toekomstpaard Zippo (v. Rousseau), nadat hij al tweede was geworden in de Prix St.Georges met de schitterende Sir Fashion (v. Sir Donnerhall).

Kirsten Beckers wint Prix St.Georges
Unaniem eerste bij de vijf juryleden werd hier Kirsten Beckers met de zelf opgeleide Broere Bristol (v. Jazz), die met 73,45% zeer goed scoorde.
De rubriek voor Young Riders kwam op naam van Jasmien de Koeyer met TC Take it Easy (v. Florestan). Zij scoorde 69,693%. Jeanine Nekeman eindigde als tweede met Vlingh. Marjan Hooge werd knap vierde met Jive. Febe van Zwambagt was de beste junior met FS Las Vegas (v. Lord Loxley).

De winst in de ponyrubriek ging naar Duitsland dankzij Nadine Krause. Zeer dicht op haar hielen zat Zoe Kuintjes met Elin’s Noncisdador (v. Nostradamus).