archief
contact
+31 6 53239630

ZZ-finale Indoor Groningen voor Marriët Hoekstra en Wimphof’s Hinde de la Vie

ZUIDBROEK – Marriët Hoekstra schreef zaterdagavond tijdens Indoor Groningen de ZZ-finale op haar naam. In de barrage zette de Friese amazone vier tegenstanders op achterstand met haar paard Wimphof’s Hinde de la Vie (Berlin x Heartbreaker).
Marriët Hoekstra met Wimphof's Hinde de la Vie.

blokjeZUIDBROEK | STEGEN.NET
Marriët Hoekstra schreef zaterdagavond tijdens Indoor Groningen de ZZ-finale op haar naam. In de barrage zette de Friese amazone vier tegenstanders op achterstand met haar paard Wimphof’s Hinde de la Vie (Berlin x Heartbreaker).

Hoekstra zette in de barrage opnieuw een foutloos rondje neer en haar tijd van 35,89 bleek voor niemand te evenaren of te verbeteren. Yvonne van Dijk, die in Zuidbroek een goede vorm toonde, werd nu tweede met de ervaren Vayrenta. Amber Meijer eiste met KM Carrera de derde plaats op.

Marriët Hoekstra op Facebook
,,Bam!! Wimphofs Hinde wint ZZ-finale IICH Groningen! Wat een toppaard!”

Z-finale
Lennard de Boer wist eerder op de avond zeer overtuigend de Z-finale te winnen. Hij kwam aan de start met Coach en wist Jeanette Corbeek met Club de Coeur achter zich te laten. Aniek Diks nam de derde plaats in met Huro’s Winston-Jumper R.

Marcelle Hokse tekende voor de zege in de M-finale. De amazone van de RV Staphorst was met Butet’s Wicked Game niet te kloppen. Marjan te Bos werd tweede met Tyreene.

De winnende rit van Marriët Hoekstra


Total
7
Shares
gerelateerde berichten
Total
7
Share