Henk Frederiks winnaar van 1.40 bij Hippisch Nieuwleusen

Henk Frederiks winnaar van 1.40 bij Hippisch Nieuwleusen

12 juli 2015 15:52 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

NIEUWLEUSEN | STEGEN.NET

Het initiatief van Hippisch Nieuwleusen om voor het eerst ook een 1.40-rubriek uit te schrijven bleek een schot in de roos. Een flinke groep deelnemers kwam zaterdag in actie, met Henk Frederiks en Ben B (v. Kojak) als winnaar.
Henk Frederiks won met B en B (v. Kojak) het 1.40 bij Hippisch Nieuwleusen.

Henk Frederiks won met Ben B (v. Kojak) het 1.40 bij Hippisch Nieuwleusen.
STAL BAKKER FREDERIKS

In het 1.40 kwamen 21 combinaties aan de start, waarvan er zes terug mochten komen voor de barrage. Daarin bleek Henk Frederiks met afstand de beste. Hij reed een snelle foutloze ronde met Ben B in 38.73.

De tweede plaats ging naar Hans van der Kolk, die met Ziezo 39.09 nodig had voor een foutloze ronde in de barrage. Jesper Romp pakte met Givenchy de Werfat de derde plaats. Albert Zoer kwam met twee paarden in actie, maar maakte met zowel Heechhiem’s Bersina VDM als Heechhiem’s Cancun VDM een foutje in het basisparcours.

Albert Zoer viel in de ZZ wel in de prijzen. De ruiter uit Echten werd tweede met Dum Drum en achtste met Heechhiem’s Cancun VDM. Anne-Liza Makkinga domineerde de ZZ. Ze won met Cacharelle en pakte met Waikiki ook nog eens de derde plaats.

Dubbel klassement
In de Z was de deelname zo groot dat er een dubbel prijzenklassement was. Jan Diepman (met Donate) en Albert Zoer (Dum Drum) waren de winnaars. Marcelle Hokse en Annelies Vorsselmans werden tweede en Renate Beuving en Jesper Romp derde.

Deel dit bericht