Louwe Mulder en Klaas Meijer, de mannen achter het ‘sprookje van Tolbert’

Share
  • 25 september 2015 15:05

door: Steven Stegen, 25 september 2015 15:05

TOLBERT | STEGEN.NET

Trots als een pauw staat Klaas Meijer vrijdag aan de rand van de piste bij Jumping Outdoor Tolbert. De reacties op de door Meijer aangelegde bodems zijn alleen maar positief.
Klaas Meijer bij de hoofdpiste in Tolbert, waarin hij de bodem heeft aangelegd. Foto: Steven Stegen

Klaas Meijer bij de hoofdpiste in Tolbert, waarin hij de bodem heeft aangelegd.
FOTO: STEVEN STEGEN

Toen eigenaar Louwe Mulder de knoop doorhakte om achter zijn HJC-manege groots uit te pakken met een schitterende outdoor accommodatie kwam Klaas Meijer snel in actie. ,,We zijn in april begonnen, maar de hoofdpiste ligt er nog maar een maand of drie in.”

Louwe Mulder sleept de nieuwe bodem in Tolbert. foto: Steven Stegen

Louwe Mulder sleept de nieuwe bodem in Tolbert.
FOTO: STEVEN STEGEN

Vlak voor de eerste editie van Jumping Outdoor Tolbert werd nog besloten om ook de tweede inrijpiste nog aan te pakken. ,,Dat is pas vorige week nog klaar gemaakt, maar het resultaat mag er zijn. Hier kan onder alle omstandigheden gereden worden”, vertelt Klaas Meijer met gepaste trots.

Het sprookje van Tolbert
Louwe Mulder van de HJC-manege reageert haast wat laconiek op de vele complimenten. ,,Als ondernemer moet je altijd vooruit denken en goed luisteren naar de markt. Ruiters gaven aan dat ze dit wilden. Kijk, je kunt niets doen, maar de ontwikkelingen in de sport gaan door, dan ben je over tien jaar weg. Maar ik wil blijven! Als ik dan ‘s avonds bij kunstlicht de paarden hier zie springen, dan is het net een sprookje!”

[wppa type=”content” album=”28″ size=”auto”]Any comment[/wppa]