archief
contact
+31 6 53239630

Charlotte Dujardin kan ook winnen met Uthopia

LONDEN – Charlotte Dujardin won dinsdagavond voor het vierde jaar op rij de Grand Prix tijdens de London International Horse Show Olympia. Dit keer reed Dujardin niet haar vertrouwde toppaard Valegro, maar de KWPN’er Uthopia.
Charlotte Dujardin won met Uthopia de Grand Prix tijdens de London International Horse Show 2015 in Olympia. foto: Kit Houghton
Charlotte Dujardin won met Uthopia de Grand Prix tijdens de London International Horse Show 2015 in Olympia. KIT HOUGHTON

LONDON | STEGEN.NET

Charlotte Dujardin won dinsdagavond voor het vierde jaar op rij de Grand Prix tijdens de London International Horse Show Olympia. Dit keer reed Dujardin niet haar vertrouwde toppaard Valegro, maar de KWPN’er Uthopia (Metall x Inspekteur).
Charlotte Dujardin won met Uthopia de Grand Prix tijdens de London International Horse Show 2015 in Olympia. foto: Kit Houghton
Charlotte Dujardin won met Uthopia de Grand Prix tijdens de London International Horse Show 2015 in Olympia.
KIT HOUGHTON

Dujardin, heersend wereld-, Europees en Olympisch kampioen, moest met Uthopia als eerste de baan in en kwam bij vier van de vijf juryleden aan kop. De eindscore kwam uit op 77,460%.

Waardige vervanger
Daarmee toont Uthopia zich een waardige vervanger van Valegro, die met het oog op de Olympische spelen in 2016 spaarzaam wordt ingezet. Uthopia werd voorheen gestart door Dujardin’s trainer Carl Hester. De 14-jarige hengst kwam voor het laatst in actie in 2014 tijdens de wedstrijd op Windsor.

De tweede prijs tijdens de Grand Prix, die dient als selectie voor deelname aan de wereldbeker, was voor Carl Hester zelf, in het zadel van Nip Tuck (76,660%).

Daarna volgde Hans Peter Minderhoud, die met Glock’s Flirt tot een mooie score van 76,120% kwam.

Uitslag vind je hier

Charlotte Dujardin & Uthopia 😍 #olympiahorseshow #dressage #dressagerider #dressagehorse #dressageshow

Een foto die is geplaatst door Carlotta Eleonora Magni (@carlymagni) op

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel