archief
contact
+31 6 53239630

Marc-Peter Spahn wint eerste proef Gronings kampioenschap

WINSCHOTEN — Marc-Peter Spahn won vrij­dag­avond de eerste proef in de ZZ-licht tijdens het Gronings kampi­oen­schap. De ruiter uit Niebert bouw­de met de Fries Djorn van de Demro Stables een klei­ne voor­sprong op. Marloes Oosterhof was in de Z2 de beste. 
Gronings kampioenschap. Marc-Peter Spahn won met Djorn van de Demro Stables de eerste proef

WINSCHOTEN | STEGEN.NET
Marc-Peter Spahn won vrij­dag­avond de eerste proef in de ZZ-licht tijdens het Gronings kampi­oen­schap. De ruiter uit Niebert bouw­de met Djorn van de Demro Stables een klei­ne voor­sprong op.

Gronings kampioenschap. Marc-Peter Spahn won met Djorn van de Demro Stables de eerste proef
Marc-Peter Spahn won met Djorn van de Demro Stables de eerste proef (archief­fo­to).
STAL BARON SPAHN

In mane­ge De Dollard kwam Spahn met zijn Friese paard tot een score van 65,57%. Dat was een frac­tie hoger dan het resul­taat van Zoë Schipper. Zij zag haar proef met Venice (v. Cabochon) beloond met precies 65%. Derde werd Linda Kouwenhoven met Dollard Zappaloupe met 64,43%. Zaterdagavond valt de belis­sing in de kür op muziek.

In de Z2 stak Marloes Oosterhof er met kop en schou­ders boven­uit. Met Emmerson (v. Jazz) behaal­de de amazo­ne uit Zuidbroek 63,38%. Oosterhof scoor­de als enige voldoen­de in het veld van zeven deel­ne­mers. Wytske Schuth werd met Bandiet (v. Uphill) twee­de met 58,68%. De derde plaats was voor Daniëlle van Bergen met Ayden of Gold (57,94%).

Pony’s
In de klas­se Z2 voor pony’s was Marten Luiten een klas­se apart. Met Movie Star won hij de eerste proef en met Goldwin’s Hoeve’s Valentina nam hij de twee­de plaats in. Féline Bakker was in de Z1 grote maat de beste met Amazing Hero en Liz Bouman was bij de klei­ne pony’s Z1 de beste met Samedi.

gerelateerde berichten
Total
32
Share