Dubbele winst voor Rachelle Buining tijdens CH Coevorden

Dubbele winst voor Rachelle Buining tijdens CH Coevorden

7 mei 2016 19:41 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

COEVORDEN | STEGEN.NET
Rachelle Buining won vrijdag tijdens het CH Coevorden beide proeven in de gecombineerde klasse Z2/ZZ-licht. De amazone uit Ter Apelkanaal bleek in het prachtige Van Heutszpark niet te kloppen met Wondergirl.

De mooie dressuurbanen tijdens het CH Coevorden.

De mooie dressuurbanen tijdens het CH Coevorden.

Buining hield in de eerste proef elf tegenstanders op achterstand. Ze behaalde in deze proef de winnende score van 69,12%. In de tweede proef was het opnieuw raak, nu met een resultaat van 66,47%. In de eerste proef werd Mieke Bekelaar tweede met ZZ-licht proef op Edison (67,71%). Diana Koopmans eindigde als derde met Chicago. In het tweede treffen pakte Koopmans de tweede plaats, gevolgd door Paulien Alberts met Enrico.

In de twee Z1-proeven waren de overwinningen voor Aniek Schraa met Frühlingsflocke en voor Callista Leeuwerke met Santo’s Fatal Love. Grieteke Oldenburger pakt twee keer de derde prijs met Flabbergasted. Maaike ten Hoor won opnieuw de zwaarste rubriek voor pony’s met Lemniscaat Rapsodie.

Kür
De kür stond open voor alle klassen. Laura Oosting won de kür in de zwaarste klasse met haar paard Wladivostok. De amazone van de RV Steenwyck reed een kür op Z2-niveau. In de klasse L was Margrit Mensen uit Klazienaveen de beste met Stable M Esprit. De kür voor pony’s kwam op naam van Floor van der Weide met Bailey.

verkleed cameravrouw Mareille van Geel Thea Mandemaker Eveline van der Veen Coevorden

CH Coevorden 2016

Foto's van het CH Coevorden 2016.
Maak sub-album