John Bierling stopt als directeur KNHS: ‘ik ben toe aan een nieuwe uitdaging’

John Bierling stopt als directeur KNHS: ‘ik ben toe aan een nieuwe uitdaging’

24 mei 2016 20:03 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ERMELO | STEGEN.NET | KNHS

De KNHS moet op zoek naar een nieuwe directeur. John Bierling, die tien jaar aan het roer stond bij de KNHS, gaat per 1 september aan de slag bij NOC*NSF als zakelijk directeur.
John Bierling stopt als directeur bij de KNHS.

John Bierling stopt als directeur bij de KNHS.

De inwoner van Hollandscheveld kijkt tevreden terug op een intensieve en boeiende tijd bij de KNHS. Een periode waar veel in is gerealiseerd en waarin de KNHS van fusiebond is geëvolueerd tot een sterke, financieel gezonde en succesvolle sportbond.

Nieuwe uitdaging
Na 10 jaar vindt John Bierling het tijd geworden om iets anders te gaan doen. ,,Ik voel dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Toen NOC*NSF me benaderde voor de functie van zakelijk directeur, was dat een mooi moment om een volgende stap in mijn carrière te zetten. Het lijkt me fantastisch om aan de ontwikkeling van de totale sport in Nederland te mogen werken met collega bonden en zeer gemotiveerde collega’s op Papendal.”

KNHS-voorzitter Theo Ploegmakers dankt John Bierling voor zijn jarenlange inzet voor de KNHS. Ploegmakers: ,,Met het vertrek van John gaan we een ervaren en betrokken directeur missen. Uiteraard wensen wij hem veel succes bij NOC*NSF. De KNHS is een stevige organisatie met een sterk directieteam. De KNHS gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe algemeen directeur.”

Deel dit bericht