archief
contact
+31 6 53239630

Frank Hosmar pakt acht­ste Nederlandse titel para dressuur

ERMELO — In een heer­lijk och­tend­zon­ne­tje reden de rui­ters van­mor­gen het tweede deel van de NK Para Dressuur: de finale met een kür op muziek. Frank Hosmar won zijn acht­ste titel. 
Frank Hosmar Alphaville

ERMELO | STEGEN.NET

In een heer­lijk och­tend­zon­ne­tje reden de rui­ters van­mor­gen het tweede deel van de NK Para Dressuur: de finale met een kür op muziek. Frank Hosmar won zijn acht­ste titel.
Frank Hosmar Alphaville
Frank Hosmar en Alphaville bezig met hun win­nende proef.
FOTO: INGEBORG VERMEER

Het NK Para Dressuur wordt gere­den in vier gra­des. Frank Hosmar reed met zijn Alphaville N.O.P. (v. Sandreo) met een over­tui­gende score van 82.150% naar de eer­ste plaats in Grade 4 en won met een totaal­score van 160.293 met afstand voor de acht­ste keer het goud.

Het zil­ver ging naar Estée Gerritsen met Exquis Onassis (v. Juventus) met een totaal­score van 152.624. Zij won de finale Grade 1B met 77.900%. Nicole Den Dulk behaalde in de finale Grade 1B 78.450% met haar Wallace N.O.P. (v. Future) en pakte met een totaal­score van 152.519 het brons.

Sanne Voets zette met Demantur (v. Vivaldi) met een per­cen­tage van 79.150 de finale Grade 3 op haar naam en Demi Vermeulen won de Grade 2 met haar paard Burberry. Zij behaalde 79.150%

De pres­ta­ties van van­daag wor­den mee­ge­no­men bij de samen­stel­ling van het team voor de Olympische Spelen in Rio. Het team wordt van­mid­dag bekend gemaakt.

gerelateerde berichten
Total
0
Share