Home » Nieuw bestuur voor Hippisch Centrum Exloo: “we zitten vol ambitie”
nieuws

Nieuw bestuur voor Hippisch Centrum Exloo: “we zitten vol ambitie”

Exloo | STEGEN.NET

Het Hippisch Centrum Exloo moet weer toonaangevend worden. Dat is de ambitie van het nieuwe bestuur van de overkoepelende stichting. In dat bestuur zitten Koos Naber, Harma Hooge en Ciska Paping.

Het Hippisch Centrum Exloo aan de Valtherweg. foto: Steven Stegen
Het Hippisch Centrum Exloo aan de Valtherweg.
FOTO: Steven Stegen

De nieuwe bestuursleden zijn de afgelopen week aangetreden en ze nemen het stokje over van oud-voorzitter Jan Haikens. ,,Geen kwaad woord over het vorige bestuur”, zegt Ciska Paping. ,,Ze hebben hun best gedaan, maar de rek was er wat uit. De manege is zelfs te koop gezet, maar dat is nu allemaal van de baan, met dank aan de geldschieters.”

Frisse wind
Die geldschieters zijn de bank en ondernemer Lieuwe Koopmans, bekend van Koopmans geluid in Elim. Verder hebben ook de verenigingen die gebruik maken van het complex hun volledige steun toegezegd. Er moet weer een frisse wind gaan waaien in het complex aan de Valtherweg, waar het de afgelopen jaren toch steeds wat rustiger is geworden.

Flinke ambities
Paping: ,,We zien het als een wake up call. Het was een dooie boel en iedereen wil dat dat weer anders wordt. We hebben flinke ambities. We willen de Drentse kampioenschappen binnen halen, we zien weer kansen om hengstenkeuringen naar Exloo te halen en we denken zelfs aan internationale wedstrijden.”

Deel dit met je vrienden