archief
contact
+31 6 53239630

Dubbele over­win­ning Paulien Alberts in ZZ-zwaar bij Subtop Noord-Sleen

Noord-Sleen | STEGEN.NET Paulien Alberts won zon­dag bij de eer­ste Subtop van het bui­ten­sei­zoen in Noord-Sleen beide proe­ven in het ZZ-zwaar. De amzone uit Emmen deed dat met haar Enrico. Vai Bruntink startte Cum Laude voor het eerst in de lichte tour en won overtuigend. 
Paulien Alberts won met Enrico beide ZZ-zwaar proeven.

Noord-Sleen | STEGEN.NET
Paulien Alberts won zon­dag bij de eer­ste Subtop van het bui­ten­sei­zoen in Noord-Sleen beide proe­ven in het ZZ-zwaar. De amzone uit Emmen deed dat met haar Enrico (v. Van Gogh).

Paulien Alberts won met Enrico beide ZZ-zwaar proeven.
Paulien Alberts won met Enrico beide ZZ-zwaar proe­ven.
Steven Stegen

Alberts kampte de afge­lo­pen tijd met pro­ble­men met haar ogen, maar leidde Enrico nu in beide proe­ven tref­ze­ker naar de zege. In de eer­ste proef was ze met 66,64% te sterk voor Britt Muis en haar It’s Britt’s Corlando (63,64%.) Callista Leeuwerke stuurde haar eigen fok­pro­duct Santo’s Fatal Love (v. Lauries Crusador) met 63,00% naar de derde plaats. Voor Leeuwerke en haar mer­rie was het de eer­ste wed­strijd op dit niveau, met dus een knap resultaat.

Callista Leeuwerke werd in de tweede proef ZZ-zwaar zelfs tweede, met Paulien Alberts opnieuw aan kop. Orsolya Adamowicz ein­digde als derde met Damiani di Oro.

Ruime zege Vai Bruntink
Vai Bruntink startte Cum Laude voor het eerst in de lichte tour, nadat de Apache-nazaat tij­dens Indoor Tolbert ver­stek moet laten gaan. Het debuut in Noord-Sleen ver­liep over­tui­gend, met een ruime zege in de Prix St. Georges. De ama­zone uit Vledderveen behaalde met Cum Laude 68,60% en hield daar­mee Anne Lehmann met Don Juan en Natascha Veen met Damoiselle ach­ter zich.

De Intermédiaire I werd ruim­schoots gewon­nen door Ina Beuving met Dinant B met 66,32%. Natascha Veen mocht in deze proef de tweede prijs in ont­vangst nemen. In de gecom­bi­neerde junioren/young riders-proe­ven was Maud de Bruijn de beste met Don Tango B. De Contango-nazaat behaalde 65,98% en 67,13%. Maaike ten Hoor viel ook in de prij­zen, ze werd met Winder-Don tweede en derde.
gerelateerde berichten
Total
4
Share