archief
contact
+31 6 53239630

Annemieke Vincourt heerst met Diede Dieni in lichte tour bij Topsport Dressuur Exloo

EXLOO – Annemieke Vincourt behaalde zaterdag bij Topsport Dressuur Exloo twee overwinningen in de lichte tour. De amazone uit Veeningen won met Diede Dieni (v. Spielberg) zowel de Intermédiaire I als de Prix St. Georges.
Annemieke Vincourt behaalde met Diede Dieni een dubbele overwinning in de lichte tour bij Topsport Dressuur Exloo.
Annemieke Vincourt behaalde met Diede Dieni een dubbele overwinning in de lichte tour bij Topsport Dressuur Exloo. Veeningen | STEGEN.NET

Exloo | STEGEN.NET

Annemieke Vincourt behaalde zaterdag bij Topsport Dressuur Exloo twee overwinningen in de lichte tour. De amazone uit Veeningen won met Diede Dieni zowel de Intermédiaire I als de Prix St. Georges.

Annemieke Vincourt behaalde met Diede Dieni een dubbele overwinning in de lichte tour bij Topsport Dressuur Exloo.
Annemieke Vincourt behaalde met Diede Dieni een dubbele overwinning in de lichte tour bij Topsport Dressuur Exloo.
FOTO: Steven Stegen

Vincourt stelde de 9-jarige merrie Diede Dieni (v. Spielberg) geroutineerd en fris voor. In maart werd bekend dat de merrie is verkocht, maar Vincourt traint haar nog en brengt haar dus met succes uit. De jury kon mooie scores kwijt aan het duo. In de Intermédiare I werd de combinatie beloond met 65,92%. In de Prix St. Georges was de winnende score voor Vincourt 66,51%.

Gert Wiegand Bruss pakte met zijn grote schimmel CSI de tweede plaats in de Intermédiaire I, gevolgd door Paulien Alberts, die met BB King als eerste startte. Robin Luurssen behaalde met Bologna een mooie derde plaats in de PSG.

ZZ-zwaar
In de ‘s ochtends verreden ZZ-zwaar zette Laura Zwart de hoogte score neer. De amazone uit Oosterwolde kwam opnieuw sterk voor de dag met haar krachtige en soepele vos Lumen Express. Ze wonnen in de tweede proef met 71,64%. Veronique Roerink werd met Flanell tweede (69,86%), maar won daarvoor wel de eerste proef met een snorme voorsprong. Zwart werd daarin ‘slechts’ zesde. Ook Diana Koopmans kwam sterk voor de dag. Ze behaalde met Chicago een tweede en derde plaats.

Finale
De finale in handicap van de Z1 en Z2 werd gewonnen door Kristel van Duren met Farfelu D.E.S. met een resultaat van 65,59% en dat leverde haar een extra bonus van honderd euro op. Jarmilla Peterson werd met Amoriette tweede met 62,72%.

Alle 280 foto’s bekijken en bestellen van deze rubriek? Klik dan hier

foto’s van Topsport Dressuur Exloo

   

Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel