archief
contact
+31 6 53239630

Nienke Eendhuizen de beste in ZZ-rubriek Tolbert

TOLBERT – Nienke Eendhuizen won donderdag in Tolbert de ZZ-rubriek. Ze was met Da Linda S (v. Whitaker) tal van prominenten te snel af. In de Z deed Michiel Brusse goede zaken.
Nienke Eendhuizen schreef in Tolbert met Da Linda de ZZ op haar naam.
Nienke Eendhuizen schreef in Tolbert met Da Linda de ZZ op haar naam. FOTO: Arjen Schilperoord

Tolbert | STEGEN.NET

Nienke Eendhuizen won donderdag in Tolbert de ZZ-rubriek. Ze was met Da Linda S (v. Whitaker) tal van prominenten te snel af op de zandbodem bij de HJC-manege.

Nienke Eendhuizen schreef in Tolbert met Da Linda de ZZ op haar  naam.
Nienke Eendhuizen schreef in Tolbert met Da Linda de ZZ op haar naam.
FOTO: Arjen Schilperoord

De ZZ-rubriek in Tolbert was goed bezet en leverde zes foutloze ritten op. Nienke Eendhuizen reed foutloos in 70.18. Daarmee bleef ze Chantal Regter ruimschoots voor. Regter pakte met Enjoy de tweede plaats in een tijd van 71.80. Bert-Jan Zuidema eindigde op de derde plaats met Devlin.

Goede zaken
In de klasse Z deed Michiel Brusse goede zaken. De routinier uit Wapserveen won de rubriek met de schimmel Evinent (v. Clinton) en met Chanel (v. Van Gogh) nam hij de derde plaats in ontvangst. Age Flapper nestelde zich op de tweede plaats met Empire N (v. Namelus R).

Michiel Brusse won met Evinent de Z-rubriek. foto: Arjen Schilperoord
Michiel Brusse won met Evinent de Z-rubriek.
FOTO: Arjen Schilperoord

Ernesto Canseco schreef de M-rubriek op zijn naam met VDL Fugero Carlos (v. Zirocco Blue). Sjoerd Kommers werd met VDL Monaco tweede.

Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel