Nienke Eendhuizen wint in ‘t Zandt beide Z/ZZ-parcoursen

  • 4 november 2018 19:08
door: redactie, 4 november 2018 19:08

♘ ‘t Zandt Nienke Eendhuizen won zaterdag bij het springconcours in de manege van ZEO de beide parcoursen klasse Z/ZZ.

Nienke Eendhuizen met Da Linda S tijdens de prijsuitreiking van het Gronings kampioenschap 2016.

Nienke Eendhuizen met Da Linda S (archieffoto)
Steven Stegen

Eendhuizen was duidelijk goed op dreef met haar paard Da Linda S (v. Whitaker), waarmee ze ook vorig jaar op deze thuiswedstrijd al de belangrijkste rubriek wist te winnen. Ook toen won ze twee rubrieken.

In het klassieke parcours eindigde Karin Dijkstra als tweede. De derde plaats was voor Lynn Bulthuis. Het twee fasen Z/ZZ werd ook door Nienke Eendhuizen gewonnen. Willem Wierts eiste in deze wedstrijd de tweede plaats op.
♘ Stegen.net