Home » Aston Martin weer onder zadel Christa Larmoyeur: ‘de wonderen zijn de wereld nog niet uit’
dressuur

Aston Martin weer onder zadel Christa Larmoyeur: ‘de wonderen zijn de wereld nog niet uit’

Winschoten | STEGEN.NET

Het gaat boven verwachting goed met dressuurpaard Aston Martin. Christa Larmoyeur doet op Facebook uitgebreid verslag van wat er de laatste maanden met haar door pech achtervolgde oogappel is gebeurd. Aston Martin is goed te pas en is zelfs weer in training, zo meldt de amazone uit Winschoten.

Heel hippisch Nederland leefde mee toen Aston Martin door een ongeluk een oog moest missen. Alsof dit al niet erg en spannend genoeg was kwam daar later nog een peesblessure overheen. Het was maar de vraag of de vos zonder pijn nog van zijn pensioen zou kunnen genieten.

Kracht en elegantie in de lichte tour: Christa Larmoyeur met Aston Martin NL. ©Steven Stegen
Christa Larmoyeur met Aston Martin NL voor het blessureleed (archief).
FOTO: Steven Stegen

Maar nu is het bijna Kerst en rijdt Christa Larmoyeur op Aston Martin alsof er bij wijze van spreken niets gebeurd is. Een behandeling met laser en de rustige opbouw hebben hun vruchten afgeworpen.

Christa Larmoyeur schrijft: ,,Aston jongen wat heb jij in je nog korte leventje mij al diepe dalen en hoge toppen laten beleven. Waar dit verhaal eindigt weet ik ook nog niet. Maar zelfs als dit het hoogst haalbare is, ben ik zo’n gezegend mens. Voor iedereen geniet van het leven en blijf in donkere tijden vooral hoop houden. Want de wonderen zijn de wereld nog niet uit.”