Nars Gottmer geeft 4 mei lessen in Assen, opbrengst voor ALS-patiënten

  • 30 maart 2018 17:09
door: redactie, 30 maart 2018 17:09

Assen | STEGEN.NET
Op vrijdag 4 mei zijn er clinics en demonstraties van Grand Prix dressuurruiter Nars Gottmer, waarvan de opbrengst bestemd is voor de stichting ALS Nederland. ,,Het is een vreselijke ziekte en ik wil mensen die er aan lijden graag een hart onder de riem steken”, aldus Gottmer.

Gottmer klopte met zijn plan voor de speciale dag aan bij L&R Horse Events. Daar rolde het plan uit om geld in te zamelen voor ALS-patiënten. De clinics en demonstraties zijn op vrijdag 4 mei bij de Sunrise Stables in Assen.

In de middag zal Nars lessen verzorgen. De lessen duren 45 minuten en er kunnen twee personen per les deelnemen. De kosten hiervoor zijn €60,- p.p. In de avond zal Nars een demonstratie verzorgen met één van zijn talentvolle paarden en zal hij uitleggen hoe hij zijn paarden traint. De entree is €5,-. Ruiters en belangstellende kunnen zich aanmelden via: LRhorseevents@gmail.com

Wie is Nars Gottmer?

Nars Gottmer is na een carrière bij onder andere Resim Dressage en enkele Duitse en Oostenrijkse stallen nu neergestreken bij Matty Marissink Stables in De Wijk waar hij zijn eigen stal Gottmer Dressage Horses runt.

Nars reed al tientallen paarden naar het hoogste niveau, waaronder de hengst Don Primaire. Daarnaast nam hij plaats in het zadel van de hengsten Citango, met wie hij op het WK voor jonge dressuurpaarden deelnam, Metall en Zenon. .