archief
contact
+31 6 53239630

CH Parkstad Veendam gaat dit jaar niet door

Veendam | STEGEN.NET Het CH parkstad Veendam gaat dit jaar niet door. Dat meldt de organisatie op Facebook. Het evenement in het fraaie park in Veendam worstelt al een aantal jaren met de data. Daarover kon dit jaar geen overeenstemming met de KNHS worden bereikt.
Een prijsuitreiking tijdens het CH Parkstad Veendam in 2017.
Een prijsuitreiking tijdens het CH Parkstad Veendam in 2017. Steven Stegen

blokjeVeendam | stegen.net
Het CH Parkstad Veendam gaat dit jaar niet door. Dat meldt de organisatie op Facebook.

Een prijsuitreiking tijdens het CH Parkstad Veendam in 2017.
Een prijsuitreiking tijdens het CH Parkstad Veendam in 2017.
Steven Stegen

Het evenement in het fraaie park in Veendam worstelt al een aantal jaren met de data. Van oudsher werd het evenement aan het eind van het zomerseizoen in september georganiseerd. De laatste jaren schoof het evenement op richting juli, rond de kampioenschappen.

De verplaatsing naar juli leidde niet tot een groei van het aantal deelnemers, zeker niet bij het springen. Toch is de belangrijkste reden dat CH Parkstad niet doorgaat gelegen in de datum. ,,Het is niet gelukt om daarover overeenstemming te bereiken”, aldus de organisatie.
Total
68
Shares
0 deel
0 deel
68 deel
0 Tweet
0 deel