Home » Christa Larmoyeur na succesvolle rentree Aston Martin: ‘dit is zo onwerkelijk’
dressuur

Christa Larmoyeur na succesvolle rentree Aston Martin: ‘dit is zo onwerkelijk’

Haaksbergen | STEGEN.NET
Na regen, heel veel regen, is er nu weer zonneschijn voor Christa Larmoyeur en Aston Martin. In Haaksbergen kwam de combinatie voor het eerst sinds lange tijd weer in actie en dat resulteerde in een fraaie score van 70% èn de overwinning.

Larmoyeur weet na haar proef eigenlijk niet welke emotie de overhand heeft, zo laat ze op Facebook weten. ,,Het is een mix. Dit is zo onwerkelijk, zo fantastisch, ongelooflijk. Na anderhalf jaar geleden de conclusie dat hij nooit meer onder het zadel zou komen, ook niet recreatief, loopt hij nu naar de 70% en een eerste plaats in de Intermediair 2. Wat een paard! Ik hou van al mijn paarden maar deze stijgt er met zijn 1.86 m letterlijk en figuurlijk ver boven uit.”, aldus de amazone uit Winschoten.

Superhorse Aston Martin (v. Uphill) raakte in 2015 een oog kwijt. En alsof dat niet erg genoeg was kwam er later nog een hele forse peesblessure overheen. Het leven van Aston Martin hing aan een zijden draadje. Maar door lasertherapie is de vos toch weer op de been gekomen en heeft hij z’n succesvolle rentree in de sport kunnen maken.
over de auteur

Steven Stegen

Steven (1967) werkt bijna 30 jaar in de journalistiek. Hij werkte voor vrijwel alle hippische bladen en diverse kranten. Daarna heeft hij zich op radio en TV toegelegd en natuurlijk op deze website.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net